Egbert van Ginkel
06 - 51 23 85 76
  • Ultiem zitcomfort!
  • Preventie rugklachten!
  • Aantoonbaar gezonder!
  • Gratis proefplaatsing!

Gratis ergonomische bureaustoel proberen?

Rugklachten door een slechte zithouding: ze komen steeds vaker voor. Aan de ene kant logisch omdat steeds meer mensen een zittend beroep hebben. Aan de andere kant: het is te voorkomen! Door te kiezen voor de ergonomische bureaustoel Allure. Als u hier eenmaal in gezeten heeft, weet u direct waarom u nooit meer een andere stoel wilt….

De ergonomische bureaustoel: Airpad in de rugleuning!

De Allure ergonomische bureaustoel heeft een aantal unieke eigenschappen, zoals de unieke verticale Airpad in de rugleuning. Hierdoor vormt de rug van de stoel zich optimaal naar uw rug en uw houding en zorgt continu voor de optimale ondersteuning. Met een kleine blaasbalg stelt u eenvoudig de juiste hoeveelheid lucht in. 

Ongemerkt dynamisch zitten

De Allure heeft verder een bijzonder kantel-zitmechaniek. De zitting volgt uw beweging, waardoor uw bekken en wervelkolom steeds de optimale balans zoeken. Ongemerkt beweegt u dus dynamisch mee naar de optimale zithouding en dit heeft een bijzonder positief effect op o.a. bloedsomloop, gewrichten en spieren. Uw lichaam vervalt niet in de slaapstand, die juist zo slecht is voor uw gezondheid. Hierdoor blijft u ook alert, hetgeen de productiviteit verhoogt.

3D verstelbare armleuningen

De armleuningen van de Allure zijn multifunctioneel. Ze kunnen werkelijk in elke stand ingesteld worden. Omhoog, omlaag, naar links, naar rechts, naar voren, naar achteren, naar binnen gedraaid, naar buitengedraaid. De bureaustoel Allure draait er zijn hand niet voor om. Met deze multifunctionele instelbaarheid kunt u dicht bij uw bureau zitten zonder de armleuningen naar beneden te laten zakken. Een heel bekend probleem bij veel stoelen! Verder heeft de armleuning een breed formaat. Dat geeft een prettige ondersteuning van de onderarm.

Vraag nu een gratis proefplaatsing van de ergonomische bureaustoel aan!

Bedenk hoeveel uur u dagelijks op uw bureaustoel zit en bedenk ook hoe lang u nog met een gezonde rug door het leven wilt gaan. Vraag vervolgens vandaag nog een gratis proefplaatsing aan en ervaar het ultieme zitcomfort van de ergonomische bureaustoel die aantoonbaar goed is voor uw gezondheid! 

Bevalt de stoel u zo goed?  Voor €1095,- exclusief btw is de stoel van u. Bevalt hij onverhoopt toch niet? Dan komen wij hem ook gewoon weer ophalen!

   
  • Een week gratis op proef
  • Geen aanbetaling
  • Geen verborgen kosten
Gratis ergonomische bureaustoel proberen?
Gratis ergonomische bureaustoel proberen?