Egbert van Ginkel
06 - 51 23 85 76
  • Speciaal voor vrouwen!
  • Betere zithouding!
  • In iedere kleur!
  • Ultiem zitcomfort!

Nuance bureaustoel voor vrouwen

Eindelijk is er een bureaustoel speciaal voor vrouwen: de Nuance. Speciaal aangepast op de vrouwelijke lichaamsbouw en houding, biedt de Nuance bureaustoel op precies de juiste plaatsen de benodigde ondersteuningen

Afgestemd op de lichaamsbouw

Tijdens de ontwikkeling van de Nuance bureaustoel hebben we nauwlettend de zithouding van vrouwen bestudeerd. Zo hebben we bijvoorbeeld rekening gehouden met de smallere taille van vrouwen ten opzichte van mannen. Dat betekent dat de armleggers dichter bij het lichaam geplaatst zijn, zodat zowel brede als tengere vrouwen de stoel op hun lichaamscontour kunnen instellen. De zachte bekleding van de armliggers zorgen voor het ultieme comfort. 

Wetenschappelijk onderzocht

Vrouwen hebben ook een andere werkhouding, zowel mentaal als fysiek. Die laatste wordt door verschillende factoren bepaald zoals onder andere het dragen van rokken en/of hoge hakken. Bij de ontwikkeling van de Nuance bureaustoel hebben we al deze aspecten meegenomen en nog veel meer. We hebben zowel fysiotherapeuten als gezondheidstechnologen betrokken bij het ontwerpproces.

Maatwerk bureaustoel

Het resultaat is een stoel die op essentiële onderdelen volledig is afgestemd op het ultieme zitcomfort van de werkende vrouw. Tegelijk gebruiken we waar mogelijk standaard onderdelen om zo de stoel ook betaalbaar te houden. Het is tevens mogelijk om bijvoorbeeld de draagplank van de zitting volledig op maat te maken. Ik adviseer hier graag over.

Waarom een bureaustoel voor vrouwen?

Nog even een paar voordelen op een rij:

1. De maat is afgestemd op vrouwelijke maten en vrouwelijk gedrag

2. Er is een betere drukverdeling dankzij het zachtere kussen

3. Vrouwen kunnen makkelijker helemaal in deze stoel zitten omdat ze de zithoek traploos kunnen verstellen. Omdat ze dus minder op het puntje van de stoel zitten, is het contact met – en de ondersteuning door – de rugleuning significant beter.

Favoriete kleur bureaustoel

De stoel is bekleed met een fijne stof en kan in de favoriete kleur geleverd worden of bijvoorbeeld in de kleur van de huisstijl! 

Bevalt de stoel u zo goed?  Voor €1295,- exclusief btw blijft de stoel voor altijd staan. Bevalt hij onverhoopt toch niet? Dan komen wij hem ook gewoon weer ophalen!

Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar de Nuance moet gewoon iedere vrouw zelf ervaren! Vraag daarom een gratis proefplaatsing aan en bel 06 - 51 23 85 76.

Proefstoel Aanvragen
   
  • Een week gratis op proef
  • Geen aanbetaling
  • Geen verborgen kosten
Gratis ergonomische bureaustoel proberen?
Gratis ergonomische bureaustoel proberen?